Výsledky mládeže z úvodu sezóny

17.09.2015 09:48

Sezóna je již v plném proudu a mi vám zde přinášíme reporty ze zápasů mládeže, které jsme doposud nezveřejnili.

Božetice - Bernartice st. žáci    1 : 0 (1 : 0)

 

Sestava – Kabát V. – Founě J., Sobotka Š., Kovář V. - Suchan A., Král Š., Tupý O., - Suchan J., Arvai J. – Lohonka J., Charvát J., Domínová S., Janda M.,

Naši žáci nastoupili k prvnímu letošnímu mistrovskému utkání na hřišti Božetic. Bez tradiční opory Davida Bartůňka, odjížděli trenéři k utkání s velkými obavami. Hráči ovšem nastoupili k utkání s velkým odhodláním  a od začátku utkání soupeře přehrávali. Byl k vidění opravdu velmi pěkný fotbal, který nepostrádal přihrávku, nasazení, bojovnost a několik nadějných zakončení. Do první šance hostů se dostal Adam S., ale věkový rozdíl byl prostě nepřokonatelný a neumožnil mu dostat hosty do vedení. Přesto jsme dále hráli na půlce soupeře a snažili se vstřelit gól. Ovšem z ojedinělé akce soupeře padl gól do naší branky. Stoper vzal balon na své polovině, udělal dvě tři kličky a velmi pěknou střelou k tyči vstřelil branku. Jak se později ukázalo jedinou.

Do druhého poločasu kluci nastoupili s touhou alespoň vyrovnat. Bohužel ani to se nám nepodařilo. Kluci rozehráli pěkné rohové kopy i trestné kopy ale nic nepomohlo. Nejblíže ke vstřelení branky byl asi Honza F., který nastřelil břevno. Po několika golových šancí Šimona K., Honzíka F. a Jardy S. jsme odešli poraženi. Kluci ale předvedli pěkný fotbalový výkon za který si odnesli pochvalu trenérů.

foto zde.:bivoj-fotbal.rajce.idnes.cz/Bozetice_Bern_zaci_podzim_2015

 

Hradiště „C“  – Bernartice st. přípravka  - 12 : 4 (6 : 2)

branky: J. Founě, A. Suchan, M. Janda, J. Bílý

 

Sestava – M. Janda – J. Bílý,  J. Jenšík, J. Founě, D. Krzák, A. Suchan, M. Tesař, S. Domínová

 

První mistrovské utkání se nám nevyvedlo podle představ. Zápas jsme začali aktivně a dostali se do první brankové příležitosti, kterou jsme bohužel neproměnili. Ještě v 10. Minutě jsme stále vedli 2 : 1. Poté se domácím podařilo proměnit několik brejkových situací a několik trestných kopů a dostali se do vedení. My jsme bohužel ty samé trestné kopy neproměnili, protože jsme většinou netrefili branku. Rozdíl mezi námi a soupeřem byl bohužel v efektivním proměňování brankových příležitostí.

 

Božetice – Bernartice mini přípravka  - 6 : 2

 

Sestava – Filip M. – Láďa E., Honza M., Ondra H., Jiří A, Míra Š

Tak nám roste další generace bernartických fotbalistů. Vůbec k prvnímu svému zápasu zajížděla minipřípravka do Božetic. Kluci ročníku 2008 a 2009 sehráli svoje první utkání s chutí, bojovností a velkým zápalem. To, že se nakonec prohrálo není důležité. V zápase bylo vidět několik pěkných akcí, soubojů a velkého nasazení hráčů. Odvetu sehrajeme příští sobotu s mužstvem Božetic příští sobotu v 9.30 v Bernarticích.

Zpět