Sedm kousků v síti Kovářova

25.09.2011 18:52

Sokol Bernartice B - Kovářov 7:1 (3:0)  foto zde: bivoj-fotbal.rajce.idnes.cz/bingo-kovarov_podzim_11/

V pátém kole III. třídy se v Bernarticích přestavil další z B týmů soutěže, tentokrát z Kovářova.

Zápas začal, jak to tak u domácích bývá, ve vlažném tempu. Postupem času však domácí zlepšenou hru korunovali i brankami. První dvě branky padli po krásných přihrávkách Ručky, první zužitkoval Hurtík – 1:0 a druhou L. Schorník – 2:0. Do poločasu se měnilo skóre ještě jednou. Fuka vybojoval míč u rohového praporku, poslal před branku ostrý centr, který dotlačil do branky opět Hurtík – 3:0.

Průběh druhého poločasu se odvíjel pod taktovkou domácích, přesto se po rozehrání trestného kopu a krásné ráně mladého Růzhy se z branky radoval hostující tým – 1:3. Tato branka ještě více nabudila domácí k přidání dalších branek. Tříbrankový náskok vrátil domácím krásnou technickou ranou na zadní tyč Kučera – 4:1. V tuto chvíli o vítězství domácích nikdo nepochyboval, otázkou byla pouze výše skóre. Další branku domácích přidal po kombinaci Špánka a Fuky dobře nabíhající a zakončující Mrzena – 5:1. Domácí pokračovali v náporu, odměnou jim byla šestá branka. Z té se po centru Fuky z trestného kopu radoval V. Herink – 6:1. To však ještě nebylo vše! Pět minut před koncem utkání nařídil rozhodčí po faulu hostujícího brankáře pokutový kop, který s přehledem proměnil Suchan, skóre tak narostlo na hrozivých, ale spravedlivých 7:1.

Sestava: Kunt - Herink, Fedák, T. Češka, Suchopár - Ručka, Hrych, L. Schorník(46´ Kučera), Fuka - Špánek(71´ Suchan), Hurtík(65´ Mrzena)

Branky: 2x Hurtík, L. Schorník, Kučera, Herink, Mrzena, Suchan (pen.)

žk: Kučera, Češka

75 diváků

Zpět