Přestřelka s Temelínem

04.03.2012 19:40

 

Temelín – Bernartice  6:5 (4:4)

Temelín vede OP České Budějovice a chce postoupit do Krajské soutěže. Hosté dorazili s mixem hráčú z I.B a III. třídy Písecka. 

Úvod patřil jednoznačně hostům, již ve druhé minutě otevřel skóre Kučera0:1. V 11. minutě mohli domácí vyrovnat, ale proti byl V. Fučík v brance hostí. O další tři minutky později centroval do vápna Kovář, Hurtík si našel balón a skóroval - 0:2. Hurtík za další minutu rozvlnil síť potřetí po přiťuknutí Schorníka - 0:3. V 18. minutě vytáhl Fučík jasnou šanci domácích na roh. Hosté na tuto akci odpověděli čtvrtým gólem, to se po rohu Kučery trefil Fedák0:4. Hosté si již mysleli, že se nemůže nic stát. Poté však přišla desetiminutovka hrůzy. Ve 26. minutě po trestném kopu nezachytila hostující obrana náběh útočníků a bylo sníženo - 1:4. Další branky přidali domácí v minutě 33., 35. a 36. - 4:4. Nebýt dobře reagujícího Fučíka, tak ve 41. Minutě mohlo být ještě hůř.

Druhý poločas začal opatrněji, první velká šance se zrodila v 65. minutě. Po chybě obrany zlikvidoval samostatný únik domácích Fučík. 70. minuta znamenala vedení pro hosty, Pslohlavec totiž mířil z trestného kopu přesně – 4:5. Vyrovnat se domácím podařilo v 77. minutě - 5:5. Pět minut před koncem roztřásl domácí břevno střelou z otočky Novák, a z následné akce domácí dokonali nevídaný obrat brankou na 6:5.              

 V. Fučík – Ručka, Skočil, Fedák, Suchopár – Ťupa, Psohlavec, Kovář, Kučera – Hurtík, L. Schorník         

střídal: Kosinka, Novák

Branky hostí: Hurtík 2, Kučera, Fedák, Psohlavec. 

Zpět