Královka si odvezla tři body

17.10.2011 07:25

Bernartice B – Králova Lhota  1:3 (0:1)

V osmém kole III. třídy zavítali na bernartický trávník soupeř z opačného pólu tabulky, z Královy Lhoty.

Začátek zápasu se odehrál v rytmu tradice všech zápasů, kdy se domácí úvodní desetiminutovku spíše rozkoukávali. Poté přidali na tempu, hosté však první půli ovládli díky lepšímu pohybu. Dostali se i do vedení, kdy se rychle zpátky do vápna vrátil odkopnutý balon a hostující hráč neměl problém prostřelit Žemličku – 0:1. Hosté si vypracovali i další šance, ty však končili jejich zbrklým zakončením nebo dobrým zákrokem Žemličky. Ovšem i domácí se do šancí dostávali, ale golmana hostů nepřekonal Schorník, Kučera a ani Hurtík.

Druhý poločas začal, tak jak první skončil. Postupně ovšem domácí přidali. Odměnou jim byla vyrovnávací branka, kterou tváří v tvář golmanovi vstřelil Špánek – 1:1. Hosté byli v tu dobu pod stálým tlakem domácích, kteří si vytvářeli i další šance, ty však neproměňovali. Branka vysela ve vzduchu. Bohužel pro domácí ji dali v 87. minutě hosté, kdy lehká střela změnila výšku o nerovný terén a zapadla za Žemličkova záda. Opaření domácí inkasovali o dvě minuty později ještě jednou, ihned poté rozhodčí zápas ukončil.

Domácí si za kvalitní a bojovný výkon hlavně v druhé půli jistě nějaký ten bodík zasloužili, leč bohužel. Hosté se představili jako kvalitní tým a s notnou dávkou štěstí si odvezli všechny body.

Sestava: Žemlička – Suchopár, Skočil, Češka T., Ručka – Kučera, Schorník L. (80. Mrzena), Špánek, Herink V. – Kukrál (45. Hrych), Hurtík

 

Branky: Špánek

 

ŽK – 2:1 (Kučera, Češka T.)

 

Zpět