Kostelec odjíždí s prázdnou

16.09.2012 20:33

Sokol Bernartice B – Kostelec     4:1  (2:0)     foto+video zde: https://bivoj-fotbal.rajce.idnes.cz/Bingo-Kostelec

Ve 4. kole přijel do Bernartic Kostelec, který sestoupil v minulé sezóně z okresního přeboru a okupoval 3. příčku letošní tabulky. Od prvních minut však měli navrch domácí. Gólu se dočkali diváci po nádherné levačce Nováka, která zapadla přesně do vzdálenější šibenice hostujícího gólmana. Zanedlouho přidal druhou branku hlavou Špánek po asistenci Šerhanta. Další šance branky již do poločasu nepřinesly, ani neohrožené sólo Kukralá. Hosté poprvé zahrozili těsně před koncem první půle, ale samostatný únik zakončili jen střelou mimo domácí svatyni.

Nástup do druhé poloviny však domácí prospali. Hosté zlepšili kombinaci a dočkali se dokonce kontaktní branky. Domácí se naštěstí včas probudili a zásluhou Nováka šli opět do dvoubrankového vedení. Konečnou podobu stanovil po samostatném úniku Kučera. I druhé domácí utkání tak skončilo výhrou 4:1 a posunulo po zásluze rezervu na 4. příčku okresní soutěže.     

Sestava: V. Fučík – Hrych (Palán), Fedák, Herink, Novák – Kučera, Kukrál (Veverka), S. Češka, Kolář – Špánek, Šerhant (Mrzena)

Branky: Novák 2, Špánek, Kučera

Zpět