Druhý dvojzápas v přípravě

31.07.2011 19:52

Sokol Bernartice  :   SK SIKO Čimelice   0 : 3 (0 : 0 )

             V dalším přípravném utkání na novou sezónu v krajské 1. B třídě hostilo na svém hřišti v sobotu 30. července domácí mužstvo opět účastníka 1.A třídy - SK SIKO Čimelice. Po prvním zcela vyrovnaném poločasu se v začátku druhé půle ujali hosté vedení po úplně zbytečném faulu brankáře  v pokutovém území. Pak po jeho další hrubé chybě inkasovali do prázdné branky a v poslední minutě hosté pečetili výsledek po pěkné kombinační akci. Hosté zaslouženě utkání vyhráli, i když jeho průběh  byl za stálého deště vyrovnaný.

Byli to domácí, kteří si vypracovali v průběhu první půle více šancí, avšak spolehlivý gólman hostů Lepič ani jednomu pokusu nedovolil proniknout do sítě. Ve 20. minutě Ťupova střela z dálky hostujícího brankáře nepřekvapila. D. Homola zprava ve 22. minutě nacentroval míč na T. Fučíka, kterého střelu vyrazil Lepič do pole. Ihned poté Ťupův centr z rohového kopu hlavičkoval D. Homola nad branku. To zopakoval na druhé straně ve 30. minutě hlavičkující M. Nekl. Další nebezpečnou střelu Pávce vyrazil v 36. minutě nohama domácí gólman Vít Fučík do pole. Ve 40. minutě vypálil na hostující branku Vít Herink, ale střela se mezi tyče nevešla. Ve 45. minutě nastřelil po průniku obranou hostí zprava P. Homola jen boční síť. Po vyrovnaném průběhu první části hry se soupeři rozešli do kabin s bezbrankovým výsledkem.

To druhá část nezačala pro domácí vůbec dobře. V rohu velkého v 53. minutě  u brankové čáry zbytečně fauloval brankář Vít Fučík útočníka hostí Varhana a rozhodčí odpískal pokutový kop. Ten si postavil sám postižený a nedal Fučíkovi šanci míč zasáhnout - 0 : 1. Po tomto úspěchu jako by hosté ožili a začali se více tlačit k brance svého soupeře. Varhanovu střelu v 59. minutě bernartický gólman chytil. Po závaru před Lepičovou svatyní v 65. minutě střelu P. Homoly její strážce chytil. V 76. minutě se dopustil vyběhnuvší domácí gólman druhé hrubé chyby, když vyběhl před své pokutové území a v úmyslu odkopnout vysoký míč,  jej minul. K němu se dostal volný Varhan a dovedl ho v klidu až do opuštěné domácí branky - 0 : 2.  V 79. minutě z trestného kopu T. Fučíka vyrazil míč brankář jen před sebe, ale čimeličtí dobře hrající beci v čele se zkušeným Němcem ho odkopli do bezpečí. Dalším pokusem o korekci nepříznivého stavu bylo dobré prohození míče Skočilem na aktivního D. Homolu. Ten postupoval sám na hostujícího brankáře ale jeho střela bohužel branku minula. Poslední akce utkání skončila krásným gólem hostí. Pavel Pávec zatáhl v 90. minutě míč k brankové čáře, přesně přihrál zleva nabíhajícímu Červenskému, který hned z první trefil míč zcela bez problémů do sítě - 0 : 3. Hned po tomto hostujícím pečetícím gólu  a po rozehrání míče za středu hrací plochy rozhodčí zápas ukončil.

Branky : 53. a 76. Varhan ( první z 11), 90. Červenský.

Rozhodčí : Michal Ťupa

hráno bez karet

Diváci  :  25

Sestavy: Bernartice : Vít Fučík - P. Homola, Skočil, Novák, T. Češka - D. Homola, Kovář (46. Fuka), Vít Herink, Ťupa (55. Špánek) - Psohlavec, Tomáš Fučík. Trenér Petr Vašíček.

SK SIKO Čimelice : Lepič - T. Nekl (35. Vinopal), Němec, Růžička, Blížil - Káš, M. Nekl, T. Froněk, Červenský - Varhan, P. Pávec. Trenér Petr Jiroušek.

  Připravil Jan Šerhant

 

Sokol Bernartice - Semice  5:2 (0:0)

Branky: Kloboučník 2, Homola Daniel 2, Fučík Vít

Sestava domácích: Žemlička - Ťupa(Suchan), Fedák, Herink, Homola P. - Hrych(Homola D.), Kovář(Ručka), Syrovátka, Fuka - Kloboučník, Špánek(Fučík V.)

Zpět