Béčko znovu prohrálo, žáci si zastříleli

27.05.2012 13:59

 

Králova Lhota – Bernartice „B“  5:3 (3:0)

K devatenáctému kolu zajížděla rezerva do Královy Lhoty pouze s jedenácti muži. Poděkování za výpomoc patří Petru Pletkovi.

První poločas patřil jednoznačně domácím. Jejich pohyb po hřišti byl aktivnější. To se také brzy projevilo i na výsledku. Rychlostně dobře vybavení útočníci domácích se dostávali za hostující obranu a postupně skórovali až do poločasového skóre 3:0. To nezměnila ani jediná příležitost hostí v samém závěru poločasu. Fučík se protáhl kolem obránce do pokutového území, ale z úhlu nedokázal propálit domácího brankáře, který vyrazil míč k Šerhantovi jehož dorážku zablokovali obránci.

Do druhé půle vstoupili hosté s tím, že nemají co ztratit a tlačili se do útoku. Po rohovém kopu Ručky se prosadil Fedák a snížil na 3:1. Domácí na tento gól odpověděli stejnou mincí a vedli 4:1. Hru ale ovládalo hostující mužstvo a po přihrávce Schorníka snížil Šerhant na 4:2. Po centru Ručky zakončoval Žemlička, který si vyměnil v poločase role se Špánkem. Jeho pokus vyrazil brankář jen k Šerhantovi  a ten snížil na rozdíl jediné branky 4:3. Hosté byli v tomto okamžiku jasně lepším mužstvem. Bohužel pro ně mají jejich soupeři v posledních zápasech také obrovské štěstí. Domácí po náhodné brance, kdy domácí hráč holení uklidil míč z hranice vápna pod břevno za bezmocného Špánka a bylo to 5:3.

Takto také zápas skončil, zasloužená by byla remíza. První poločas dominovali domácí, druhý patřil hostům.

Branky: Fedák, Šerhant 2

Sestava: Žemlička – Kosinka, Fedák, Pletka, Hrádek – Hrych, L. Schorník, Špánek, Ručka – Šerhant,     V. Fučík     

 

Božetice - Bernartice (žáci)  0:8

Branky: Lohonka Jan 3, Staněk Adam 2, Stejskal Patrik, VOREL Patrik, Schorník Michal

Zpět