Béčko veze bod z Mirovic

10.10.2011 14:33

 

Mirovice - Sokol Bernartice "B"  2:2 (0:2)

V sedmém kole III. třídy zavítali bernarťáci na půdu Mirovic, odkud se body nevozí lehce.

První poločas začal úvodním seznamováním obou soupeřů. Postupem času přebírali otěže zápasu hosté. Na rozdíl od domácích, kteří se jen stereotypně pokoušeli překonat hostující obranu dlouhými pasy, se snažili kombinovat. Bohužel několikrát je zradil nerovný terén na místním stadionu. Do vedení poslal hosty Kučera, když zužitkoval prudký Hurtíkův centr za strany – 0:1.Hosté dál pokračovali ve snaze o kombinační hru. Tou kontrolovali hru prvního poločasu. Minutu před jejím závěrem byl ve vápně faulován Špánek. K penaltě se postavil Kučera a se štěstím proměnil – 0:2.

Hosté nastoupili do druhé půle uspokojeni s výsledkem a to se jim nakonec krutě vymstilo. Domácí totiž přidali na pohybu, důrazu i aktivitě. To jim přineslo odměnu v podobě kontaktního gólu, kdy se za obranu hostů dostal domácí záložník a tváří v tvář prostřelil do té doby jistého Žemličku – 1:2. Tato branka domácí ještě více nabudila a nakonec jim přinesla i vyrovnání. To se po zmatku v obranné činnosti hostů dostal k míči hostující záložník, ve vápně ho fauloval T. Češka a pískala se další penalta. Tu domácí útočník s přehledem proměnil a stanovil tak konečné skóre na - 2:2. To bylo podle průběhu utkání zasloužené, neboť hosté byli lepším týmem v půli první, domácí pak v té druhé.

Sestava: Žemlička – Suchopár, Fedák (75. Suchan), Češka T., Ručka – Kučera, Herink V., Hrych, Kukrál – Špánek, Hurtík (60. Mrzena)

Branky: Kučera 2x (1x PK)

ŽK – 0:0 

Připravil T. Češka

 

Zpět