Béčko veze 3 body z Krče

04.09.2011 14:11

Krč - Sokol Bernartice B  2:4 (0:3)

 

V druhém kole III. třídy zajížděli bernartičtí k jednomu z nejvzdálenějších soupeřů, do Krče, kde se na malém hřišti očekával náročný zápas.

To se také potvrdilo, ale všechno pěkně popořadě. Úvodní minuty nabízeli stejný obrázek jako v předešlém utkání. Hosté se totiž úvodní čtvrthodinku hledali a umožnili domácím je zatlačit před vlastní pokutové území. Poté se naštěstí chopili otěží hry a domácí začali přehrávat kombinací po krajích hřiště. Ve 20 minutě prvního poločasu zahrával Fedák trestný kop od autové čáry a jeho nákop za obranu si pod tlakem srazil jeden z domácích obránců do vlastní sítě 1:0. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat, to zatáhl balon k brankové čáře Kukrál nahrál ho pod sebe, kde byl připravený Luděk Schorník a neměl problém skórovat 2:0. Hosté se v tu dobu zmohli na ohrožení branky pouze ze standartních situací, při jedné z nich musel předvést své umění v brance hostující Kunt. Do poločasu se měnilo skóre ještě jednou, když propasoval balon do branky produktivní Hurtík.

Do druhého poločasu vstupovali hosté s cílem minimálně udržet nadějný výsledek. Jenže tento plán dostal trhliny v 55. minutě, kdy Kunt nestačil zareagovat na dobře ukrytou střelu domácího kapitána 3:1. Tento gól ovšem hosty dostatečně probudil a domácí se do šancí nedostávali. Naopak hosté mohli přidat pojišťovací branku, ale bohužel se projevila stará bolest – proměňování šancí. Ten přišel v 70. minutě, Daniel Homola zatáhl míč k brankové čáře, odcentroval a jeho centr uklidil z první do odkryté branky Kučera 4:1. Poté se na hřišti několikrát zajiskřilo, naštěstí vše se obešlo bez větších následků. Domácí nakonec v 80. minutě zápas ještě zdramatizovali, když se za obranou hostí z ničeho nic objevil hostující útočník a nedal hostujícímu Kuntovi šanci na úspěšný zákrok 4:2. Tímto zaslouženým výsledkem utkání také skončilo.

Sestava: Kunt – Novák (45. Kosinka), Fedák, Češka T., Herink V. – Kučera, Schorník L. (65. Mrzena), Kotal, Homola D. – Hurtík (80. Suchan), Kukrál

Branky: Schorník L.,Hurtík, Kučera, vlastní 

Zpět