Béčko těsně prohrálo v Kovářově

22.09.2015 13:07

Kovářov – Bernartice B 4:3 (3:3)

Branky: Rakovan 2, Šerhant

Sestava: Novák - Homola, Psohlavec, Pěchota, Sláma (75. Mir. Suchopár) - Kučera, Klika, Stan. Češka (46. Herink), Hrych - Rakovan, Šerhant. Trenér Václav Tón.

Utkání v Kovářově se odehrávalo od začátku podle našich předpokladů. Domácí se snažili dlouhými míči na rychlé útočníky překonat naší obranu, my jsme se snažili podržet míč a kombinační hrou přehrát soupeře. První gól jsme inkasovali po neubráněném rohu na zadní tyči, po dlouhém nákopu za obranu. Ve 20. minutě jsme prohrávali 2:0. Během dalších dvaceti minut se nám podařilo otočit skóre na 2:3. Nejprve Rakovan napadáním donutil k chybě domácího brankáře, poté si Šerhant zpracoval míč v pokutovém území a tvrdou ranou zavěsil a třetí gol vstřelil opět Rakovan po dravém průniku do vápna z levé strany a zakončení z úhlu.Škoda, že soupeř do poločasu dokázal vyrovnat po nedůrazu v naší obraně.
Druhý poločas začal střelou domácích do tyče, která se ze štěstím odrazila od brankáře ven z branky.Domácí pokračovali v náporu a když už jsme přestáli největší nápor a hra se vyrovnala, inkasovali jsme rozhodující gól. Střílená přihrávka z velmi ostrého úhlu zapadla přesně za zadní tyč naší branky. Domácí od té chvíle začali bránit jednobrankové vedení a my jsme si už dokázali vytvořit pouze dvě gólové příležitosti. Nejprve Rakovan z brejku od půlky hřiště nastřelil nohy gólmana a v závěru tvrdou střelu Kučery gólman opět nohou stačil zlikvidovat. V závěru už docházeli síly na obou stranách a zápas se dohrál bez větších šancí. I přesto můžeme být s předvedenou hrou spokojeni, jako většina diváků, kteří toto zajímavé utkání sledovali.

Připravil Luděk Schorník.

 

Zpět