Béčko si poradilo s Albrechticemi i v deseti

26.10.2015 07:16

Albrechtice – Bernartice B 0:3 (0:3)

Sestava: Schorník P. - Sláma, Psohlavec, Homola P., Buriánek - Kučera, Češka S. (K), Homola D., Hrych (57. Homola V) - Syrovátka (71. Hrádek), Šerhant (74. Staněk) Trenér: Václav Ton, Vedoucí týmu: Luděk Schorník

V 10. kole zajíždělo bernartické Bingo na půdu souseda v tabulce do Albrechtic. Domácí začali utkání zostra. Nejprve po dvojitém kiksu obrany hostů se sami před brankou ocitli dva domácí útočníci, ale brankáře Schorníka neprostřelili. Za chvíli pokryl tečovanou střelu z velkého vápna. Domácí to proto zkusili jinak. Nejprve domácí Šabatka kopl Schorníka, který s míčem v náručí vybíhal od branky a dostal za to pouze ŽK. V 17. minutě stejný hráč naskočil do brankáře, i když míč byl za brankou. Brankář neudržel nervy, ohnal se rukou a rozhodčí mu udělil ČK. To už ale hosté vedli 1:0, protože v 8. minutě střílený centr Kučery uklidil do branky Syrovátka. Po vyloučení gólmana si do branky stoupl stoper Psohlavec a hosté přeskupili řady. Domácí se na chvíli dostali do tlaku, ale jednu šanci zlikvidoval nový gólman a při dalekonosné střele mu pomohlo břevno. Ve 28. minutě se na vápně uvolnil Daniel Homola, ale sám před brankářem ho pouze nastřelil. Ve 38. minutě po narážečce Šerhanta to samé zopakoval Hrych a z následného rohu skóroval Šerhant na 2:0. Ve 44. minutě si hostující útok vybojoval míč a brejkový nájezd dvou útočníků na domácí brankáře zakončil do prázdné Daniel Homola. V té chvíli byli domácí zralí na ručník. Naštěstí pro ně byla za chvíli přestávka.

Ve druhém poločasu si hosté v pohodě hlídali výsledek, nikam se nehnali, čekali, co domácí vymyslí. Nebylo toho moc. V 53. minutě střela vyražená na roh, poté centr sbíral Psohlavec a v 73. minutě po trestném kopu střela hlavou, která se otřela o tyč. Hosté mohli skórovat v 68. minutě, kdy se ve vápně uvolnil Václav Homola, avšak jeho střelu po zemi gólman vykopl. V 69. minutě dostali domácí ČK. Šerhant si obhodil na půlce obránce, ten ho sundal a počty hráčů se vyrovnaly. Domácí zkoušeli dlouhými míči za obranu se dostat do šance, ale bez úspěchu. Hosté si po rychlých kontrech připravili ještě další tři dobré střelecké pozice, ale stav už se neměnil.

Výsledek utkání odpovídá předvedené hře, škoda zbytečných vyloučení, které oslabily hlavně hosty do dalších zápasů.

 

Připravil Luděk Schorník

 

Zpět