Béčko remízovalo s Božeticema

02.10.2011 18:15

Sokol Bernartice B - Božetice B  3:3

V šestém kole III. třídy zavítala na bernartickou půdu rezerva Božetic.

Utkání se uskutečnilo těsně po poledni a jakoby se domácí nemohli s tímto netradičním časem srovnat. První půle z jejich strany, až na pár vyjímek, nenabídla to, co všichni očekávali.Vlažným přístupem a nedostatečným pohybem totiž dovolili soupeři odskočit do dvoubrankového vedení. Až to je probralo z útlumu. Na druhou branku hned v zápětí odpověděl chytrou střelou z trestného kopu Fedák – 1:2. Domácí se po tomto kontaktním gólu snažili ještě do přestávky srovnat. Jenže místo vyrovnání přišel kontr hostů, když brankář Kunt stihl balon vytáhnout až těsně za brankovou čarou – 1:3. Naštěstí se domácí dočkali kontaktní branky hned z dalšího útoku. To se z nařízené penalty nemýlil Kučera – 2:3. Za předvedený výkon to byl pro domácí ještě příznivý výsledek.

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí borci, hosté vědomi si jednobrankového vedení v zádech se stáhli na svoji polovinu a obranu domácích ohrožovali jen občasnými brejky. Domácí byli sice aktivnější, ale toto se jim nepodařilo potvrdit střelecky. Vyrovnání přece jen přišlo. Když po pasu Fedáka přehodil vyběhnuvšího gólmana hostí V. Herink – 3:3. Tímto výsledkem a konečnou dělbou bodů utkání skončilo. Nutno říci, že domácí si za předvedený výkon vítězství ani nezasloužili!!!!

Sestava: Kunt – Suchopár (75. Mrzena), Fedák, Češka T., Herink V. – Kučera, Schorník L., Hrych(60. Kosinka), Ručka – Špánek, Hurtík

Branky: Fedák, Kučera (PK), V. Herink

ŽK – 1:2 (za domácí Kučera)

Zpět