Béčko prohrálo své první utkání OP v Krči

24.08.2015 09:35

1.kolo - OP II.tř. - hráno v SO 22.8.2015 

TJ Sokol Krč -TJ Sokol Bernartice 1:0

 

Do prvního mistrovského  utkání letošního roku vstoupilo B mužstvo Bernartice na hřišti soupeře v Krči, tedy mužstva, které tuto soutěž hraje již třetím rokem. Utkání začalo s půl hodinovým zpožděním, způsobeném pozdním začátkem psaní zápisu do elektronického systému. Na mužstvu domácích bylo vidět, že jsou v této soutěži zabydleni a převyšovali nás aktivnějším pohybem a důrazem v osobních soubojích. Z toho také pramenilo to, že jsme obdrželi branku na 1:0. Přestože jsme si vytvořili v prvním poločase několik dobrých šancí – M. Hrych a V. Herink – branku se nám vstřelit nepodařilo.

Do druhého poločasu jsme již vstoupili s mnohem aktivnějším přístupem a důrazem. Začali jsme domácí přehrávat a tlačit se na jejich polovinu. Jejich frustrace vyústila ve vyloučení domácího hráče v 60. min. Bohužel ani poté se nám nepodařilo vstřelit branku a alespoň vyrovnat stav utkání. Do příštího utkání musíme vstoupit s mnohem aktivnějším způsobem hry hned od začátku utkání.

sestava: Ťupa - Sláma, Psohlavec, Homola J., Suchopár J. - Kučera, Češka S., Klika, Hrych - Herink, Růžek, střídali: Buriánek, Staněk, Pěchota

 

Zpět