Béčko prohrálo se Semicemi

30.09.2015 08:55

AL-KO Semice – Bernartice B 3:1 (3:1)

Sestava Bernartic: Schorník P. – Sláma, Psohlavec, Pěchota, Buriánek L. – Kučera, Klika, Češka, Hrych – Šerhant, Staněk (46. Schorník M.)

Další zápas sehrálo bingo Bernartic na hřišti v Semicích. Do zápasu vstoupili hosté vlažně, bez nasazení a zkušený domácí tým je hned potrestal. V 7. minutě střelou z velkého vápna šel do vedení. Hosté odpověděli dvojitou šancí, kdy Staněk střílel sám před gólmanem do jeho rukavic a odraženou střelu Šerhant napálil do obránce u levé tyče. Domácí v 17. minutě zvýšili po přesném centru na volného hráče ve vápně na 2:0 a ve 27.minutě po rychlé kombinaci na polovině hostů a střele z velkého vápna to bylo již 3:0. Domácí jasně dominovali. Ve 35. minutě zahrávali hosté roh Kučerou, míč minul obránce u tyče a gólman si jej srazil do sítě 3:1.
Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivněji, dokázali podržet balon a vypracovali si několik dobrých příležitostí, ale zklamala je koncovka. Jen namátkou, po chybě domácího gólmana, kterému vypadl balon, dva útočníci hostů nedokázali včas reagovat. Poté Kučera sám ve velkém vápně střílel slabě do brankáře. Další chyby gólmana (zkažená malá domů) nezachytil včas Šerhant. Po akci Hrycha šel sám na branku M. Schorník, ale zakončil do nohou brankáře. Vrcholem zmaru byl okamžik, kdy dva útočníci hostů postupovali v 75. minutě z půlky na bránu domácích, ale šlápli si na míč a bylo po šanci.
Domácí, kteří ve druhém poločase znatelně ubrali na aktivitě si vypracovali dvě příležitosti, které brankář hostů s přehledem chytil. A protože domácí neproměnili ani penaltu v 85. minutě za faul hostujícího gólmana, skončil druhý poločas bez branek.
Domácí vyhráli zaslouženě díky produktivní střelbě a hosté opět nebodovali zásluhou odfláknutého prvního poločasu.

Připravil Luděk Schorník.

 

Zpět