Béčko podlehlo Čížové

07.11.2011 15:00

Čížová B - Bernartice B  2:1 (1:0)

V jedenáctém, posledním podzimním, kole III. třídy zával los bernarťáky k utkání se suveréním lídrem soutěže, do Čížové. Hosté měli opět problémy se sestavou, nakonec však dorazili do Čížové v ideálním počtu jedenácti hráčů :D

Utkání začalo od první minuty svižně. Hned v 10. minutě se měnilo skóre. To Vundrle doběhl dlouhý balon. Hosté přestali hrát, reklamovali aut, hra však pokračovala a následný centr umístil do brány Tetour. Situaci rozlouskl populární sudí Tanáč, který branku uznal – 1:0. Tento moment však hosty nepoložil a od této chvíle byli lepším mužstvem a vytvářeli si šanci za šancí. Bohužel, jak spolehlivě si je vytvářeli, tak je i spolehlivě zahazovali. Do těch největších se dostali Špánek a Fučík V., který dokonce postupoval sám na branku svého „kolegy“ v brance Čížové, toho však nepřekonal. Poločas tedy skončil nejtěsnějším vedením domácího favorita.

Druhý poločas se odvíjel ve stejném rytmu jako ten první. Hosté se snažili zlomit nepříznivý stav, s přibývajícím časem hráli rizikověji a to byla voda na mlýn pro brejky domácích. To se málem hostům vymstilo v 75. minutě, kdy se na Žemličku řítili tři osamocení hráči Čížové, zodpovědnost v zakončení na sebe vzal Kunt, toho však bravurně vychytal Žemlička. V těchto chvílích hráli hosté pouze na 3 obránce a za to je domácí vytrestali v 80. minutě, když Kunt z úhlu překonal Žemličku – 2:0. Hosté se však s tímto stavem nehodlali smířit a zápas ještě zdramatizovali. To se V. Fučíkovi otevřela cesta středem obrany, kam se neohroženě rozběhl, dostal se až před gólmana domácích, kterého tentokrát chladnokrevně prostřelil – 2:1. Závěrečný nápor hostů branku nepřinesl a tak utkání skončilo jejich nejtěsnější prohrou.

Hosté by si za předvedený výkon minimálně jeden bodík zasloužili, bohužel bez proměňování těch nejvyloženějších šancí to nepůjde!!! Přesto z Čížové odjížděli spokojeni s pocitem dobře odvedené práce.

Sestava: Žemlička – Ručka, Fedák, Češka T., Kosinka – Kukrál, Kovář, Herink V., Hurtík – Špánek, Fučík V.

Branka: Fučík V.

ŽK – 0:2 (za hosty Špánek, Češka T.)

Zpět