"Béčko" nestačilo na Kovářov, žáci na Hradiště

06.05.2012 19:55

Kovářov B - Bernartice B  5:3  (1:1)

 

Po utkání Áčka odjela rezerva do Kovářova. Domácí rezerva se nacházela na posledním místě tabulky. První poločas byly jednoznačně aktivnější hosté, ale do vedení šli domácí. Žemlička vyrážel střelu jen do obránce Suchana a domácí útočník odražený míč dopravil do sítě – 1 : 0.  Za hosty srovnával střelou z dálky Špánek – 1 : 1. Domácí měli ještě jednu 100% šanci, ale samostatný únik dvou útočníků skončil jen odkopem od branky. Hosté měli šancí více, ale Kučera, Šerhant, ani nikdo jiný své šance proměnit nedokázali.

Druhý poločas začal od hostí zbrkle, chtěli strhnout vedení na svoji stranu, ale přestali hrát kombinačně a jen nakopávali dlouhé míče. To jim ale úspěch nepřineslo a naopak po prohraných soubojích z rychlých protiakcí inkasovali 3x za 15 minut – 4 : 1. Hosté to však nezabalili a po chybě domácího obránce postupoval V. Fučík sám na branku a snížil na 4 : 2. Prosadit se mohl i Paseka, ale sám před brankářem minul zařízení. O chvilku později se však prosadil podruhé V. Fučík. Dostal pas do lajny, přešel přes dva hráče a zakončil na bližší tyč – 4 : 3.  Vyrovnání však nepřišlo, navíc po chybě Žemličky v samotném závěru domácí stvrdili výhru brankou na 5 : 3.

Sestava: Žemlička - Ručka, Herink, Suchan, Kosinka - Hurtík, Hrych, L. Schorník, Kučera - Špánek(46. V. Fučík), Šerhant(46. Paseka) 

Branky: Špánek, Fučík 2

 

Hradiště -  Bernartice (žáci) 7:1

Branka: Lohonka

Zpět