Béčko nestačilo na Čimelice

23.10.2011 19:00

Čimelice B - Bernartice B  4:2 (2:1)

Deváte kolo III. třídy zavedlo  bernarťáky na horkou půdu rezervy Čimelic. Tam se hosté vydali v okleštěné sestavě pouze s hráči základní sestavy.

Poučeni z posledních kol začali hosté od první minuty aktivně, tím nepouštěli domácí do tlaku a úvod zápasu se odehrával uprostřed hřiště. První vzrušení přinesla situace před brankou domácích. Hurtík se snažil odcentrovat do vápna, jeho centr však srazil domácí obránce rukou, penalta se, ale nepískala. Na druhé straně se urodil z nevinné situace. Po odrazu balonu se za obranu hostů dostal domácí útočník a překonal Žemličku – 1:0. Tato branka hosty nezlomila, zanedlouho vyrovnali, když se po kombinaci s Hurtíkem dostal až před brankáře Schorník a chladnokrevně zakončil – 1:1. Hra byla nadále vyrovnaná, bohužel zhruba ve 30. minutě vyrobili hosté chybu v přechodu do útoku, následoval rychlý kontr domácích, po kterém se až před Žemličku prodral domácí útočník a stanovil skóre prvního poločasu na – 2:1.

Druhé půle začala snahou hostů o vyrovnání. To se jim v 55. minutě podařilo, když po Kučerově centru do vápna si ve skrumáži našel míč Hurtík a s přehledem zakončil - 2:2. Bohužel se hosté z nerozhodného stavu neradovali dlouho, neuhlídali náběh při rohovém kopu a domácí obránce neměl problém umístit míč do branky – 3:2. V těchto chvílích pomýšleli hosté na další vyrovnání, kdy zatlačili domácí na jejich polovinu. Ti hrozili nebezpečnými brejky. Po jednom z nich fauloval ve vápně Fedák, sudí po delší odmlce a nápovědě domácích odpískal pokutový kop. Ten však Žemlička bravurně zlikvidoval! Na vyrovnání nebo zvrat v utkání už neměli hosté síly. Poslední gólový okamžik přišel v 75. minutě, kdy domácí zdárně dotáhli další brejkovou situaci – 4:2. Poté se zápas dohrával jen z povinnosti.

Hosté i v oslabené sestavě předvedli sympatický výkon a domácím cestu za třemi body notně zkomplikovali. Při troše štěstí si nějaký ten bodík mohli odvézt.

Sestava: Žemlička – Suchopár, Fedák, Češka T., Kosinka – Kučera, Schorník L., Špánek, Hrych – Suchan, Hurtík

Branky hostí: Schorník L., Hurtík  

Oslov - Bernartice (žáci)  3:3

 

Zpět