Béčko konečně vyhrálo

31.10.2011 07:24

Sokol Bernartice B - Vojníkov  4:2 (1:1)

V desátém kole III. třídy hostili hráči Bernartic na svém hřišti mužstvo Vojníkova.

Domácí se hned od první minuty chopili iniciativy a 20 minut nepustili soupeře ke kloudné akci. Bohužel jejich převaha nenašla brankový efekt, jelikož opět spolehlivě spalovali své šance. Poté i hosté začali vystrkovat růžky. První branku však vstřelili zaslouženě domácí. Hurtík utekl po pravém křídle, naservíroval míč před poloprázdnou branku Špánkovi, který otevřel skóre – 1:0. Touto brankou se však uspokojili a dovolili hostům vyrovnat. To si na odrařený balon naběhl hostující stoper a s pomocí teče T. Češky šťastně překonal V. Fučíka – 1:1.

Druhý poločas začal jako ten první a to aktivitou domácích. Jejich snaha, ale končila na vápně hostí. Hosté se pokoušeli pouze o brejky, pro které měli až mnoho prostoru. Rozdílová branka přišla z kopačky domácích, to se v nepřehledné situaci zorientoval Kukrál a propasoval míč do sítě – 2:1. Domácím ovšem nebyl přán ani tentokrát klidný závěr. Hosté se v 75. minutě radovali z vyrovnání. To se po rohovém kopu ve vápně odrazil balon od V. Herinka tak nešťastně, že zapadl do šibenice – 2:2. Tato branka opět strhla domácí k větší aktivitě. Ta přinesla ovoce v 84. minutě, kdy se z nařízené penalty, za hraní rukou, nemýlil tradiční exekutor Kučera – 3:2. V těchto chvílích už nikdo nepochyboval o vítězství domácích. Ti nakonec přidali ještě jednu branku, kdy se po krásné přihrávce Suchana trefil z brejku Kučera a stanovil tak výsledek zápasu na 4:2.

Domácí si tentokrát všechny body plně zasloužili, největším soupeřem v zápase jim byla vlastní nepřesnost, laksnost a nervozita. Touto výhrou konečně protrhli čtyř zápasovou šňůru bez výhry.

Sestava: Fučík V. – Suchopár (45. Ručka), Novák, Češka T., Kosinka – Kučera, Schorník L. (45. Paseka), Herink V., Hurtík (85. Suchan) – Špánek, Kukrál

Branky: Špánek, Kukrál, Kučera 2 (1 z PK)

ŽK – 2:3 (za domácí Češka T. a ???)

Zpět