Béčko i žáci doma za 3 body

11.09.2011 20:29

Bernartice B - Sepekov B  4:1 (0:0)

Ve třetím kole III. třídy přivítali bernarťáci na domácím trávníku B tým Sepekova.

První poločas přinesl z obou stran nezáživnou kopanou, hra se většinou odehrávala uprostřed hřiště a vážnější příležitost ke skórování si soupeři nevytvořili.

Druhý poločas byl o poznání lepší, hlavně ze strany domácích. Kteří se vrhli na soupeře s cílem vstřelit první branku a tím dovést zápas do vítězného konce. Toto jako první naplnil V. Herink, který pozorně sledoval brankářem odraženou střelu L. Schorníka a hlavou doklepl míč do sítě – 1:0.Poté se osmělili i hosté, avšak jimi vstřelená branka nebyla pro ofsajd uznána. Na 2:0 pro domácí zvyšoval Kučera, když se protáhl po křídle a jeho nepovedený centr skončil za zády překvapeného brankáře. Domácí v tuto dobu pohodlně kombinovali a další branky na sebe nenechaly dlouho čekat. Na 3:0 zvyšoval Špánek, který dostal krásný balon za obranu a tváří v tvář gólmanovi neměl problém skórovat. Deset minut před koncem přidal další branku po individuální akci do prázdné branky Paseka – 4:0. Domácí ještě svou chybou nabídli hostům korigovat výsledek utkání na 4:1.

Sestava: Kunt – Suchopár, Fedák, Češka T., Herink V. – Kučera (80. P. Homola), Schorník L., Kovář (45. Paseka), Mrzena (45. Kosinka) – Špánek, Kotal

Branky: V. Herink, Kučera, Špánek, Paseka

ŽK – 2:1 (za domácí Kotal, Kučera)

Bernartice (žáci) - Hradiště  4:2

branky: Lohonka Jan 3, Buriánek Martin

Zpět