Béčko i žáci prohráli

20.05.2012 22:20

Bernartice B - Mirovice B  4:6  (1:1)

Třetí prohra v řadě potkala B-mužstvo před domácím publikem. Domácí začali velmi aktivně a první poločas si vytvořili nespočet gólovek. Jmenovat ani nemá cenu, alespoň jednu šanci měli téměř všichni ofenzivní hráči domácích. Branka však padla pouze jedna, to si Vít Herink poradil při samostatném úniku. Hosté až do akce v závěru poločasu neměli jedinou vážnou příležitost. Ta jim však stačila na vyrovnání a poločas tak skončil 1:1.

Domácí hned po nástupu do druhé půle zvrátili stav na svoji stranu, Vít Fučík zakončil za hranicí vápna a lehce tečovaná rána obráncem skončila v brance 2:1. Nedlouho na to však Žemlička fauloval ve vápně a hosté z penalty srovnali krok 2:2. Domácí tato branka hodně poznamenala a hosté toho náležitě dokázali využít. Přidali další tři branky - 2:5. Korekce přišla po samostatném úniku Šerhanta, který kličkou překonal brankáře a zakončil do odkryté branky 3:5. Hosté i domácí skórovali ještě jednou. Poslední slovo měl domácí Špánek a upravil tak na konečných 4:6.

 Domácí ztratili utkání, které mohli rozhodnout v první půli, kterou měli vyhrát minimálně 5:1. Bohužel lekce produktivity ze strany hostí byla krutá. Ti si tak zaslouženě odvezli všechny body.

Sestava: Žemlička - Kosinka, Fedák, Kotal, Hrádek - Hrych(46. Ručka), L. Schorník(65. Špánek), Herink, Hurtík(46. V. Fučík) - Kučera, Šerhant

Branky: Herink, Fučík, Šerhant, Špánek

 

Mirovice - Bernartice (žáci)   7:2 (3:0) 

Zpět