Béčko doma zvládlo utkání s Oslovem

31.08.2015 08:27

Bernartice „B“ – Oslov  3:0 (1:0)

branky P. Šerhant 2x, J. Lohonka

 

Sestava – V. Ťupa – J. Suchopár, P. Schorník, M. Suchopár, R. Sláma - J. Kučera, M. Hrych, S. Češka, M. Klika – P. Šerhant, P. Homola  – střídali J. Homola, V. Homola, J. Lohonka, T. Pěchota

Do prvního domácího mistrovského  utkání letošního roku vstoupilo B mužstvo Bernartic mnohem aktivněji než v minulém utkání a také mnohem aktivněji než náš tradiční soupeř z Oslova. Hráli jsme důrazněji a rychleji než náš soupeř a od začátku jsme byli u všeho dříve. Bylo znát, že jsme zvyklí hrát na velkém hřišti, což dělalo oslovu velký problém. Do první šance se dostal celý podzim velmi dobře hrající M. Hrych, ovšem svoji šanci neproměnil. První gól vstřelil P. Šerhant asi po 25 minutách prvního poločasu a vyjádřil gólově dění na hřišti. Bohužel poté jsme trošku přestali hrát a do konce poločasu přenechali soupeři iniciativu. V poslední minutě předvedl důležitý zákrok brankář V. Ťupa(šáhnout do tradiční brankářské rodiny pro náhradního brankáře byl opravdu trenérský „majstrštyk“), kdy se hosté dostali do šance po rychlém brejku útočníka Zajíčka. Především na něm bylo po celý zápas znát, že Oslovu dělá velké hřiště problém.

V druhém poločase jsme už soupeře téměř k ničemu nepustili. Rychle jsme přidali další 2 góly a vystřídali jsme všechny hráče kádru tak aby si všichni zahráli. Uhráli jsme důležité první 3 body na domácím hřišti. Když budeme hrát tímto aktivním způsobem i v příštím kole mohli bychom přivézt nějaké body i ze Skal.

Zpět