Béčko doma vyhrálo

15.09.2015 22:14

Bernartice B – Čimelice B 2:0 (1:0)
Branky: 4. Staněk, 90. Pěchota.
Sestava: Ťupa – M. Suchopár (46. J. Homola), Mrkáček, Hrádek (60. Psohlavec), Sláma – Kučera (75. Pěchota), Klika, St. Češka, Hrych – Šerhant, Staněk (70. L. Buriánek).

Další domácí utkání odehrálo Bingo s tradičním soupeřem z Čimelic. Ačkoli soupeř přijel k zápasu pouze s deseti hráči, bylo utkání napínavé až do úplného závěru, díky bojovnému přístupu hráčů Čimelic.
Zápas začal pro domácí dobře, protože jednu z prvních šancí proměnil Staněk ve vedoucí gól. Ale místo zvýšeného pohybu a snahy zápas rozhodnout co nejdříve, se domácí mužstvo začalo uchylovat k dlouhým nákopům a hře bez pohybu.To hostům vyhovovalo a v pohodě bránili přijatelný výsledek. Proto se v prvním poločasu urodila jen jedna stoprocentní šance, kdy dva domácí útočníci minuli míč v malém vápně před opuštěnou brankou a jedno nastřelené břevno.
Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji a postupem času se jim podařilo hosty rozběhat a začali se rodit šance i díky narůstající únavě soupeře. Ale proměňování šancí bylo pro domácí hráče tvrdým ořechem. Snad všichni ofenzivní hráči i někteří obránci se dostali ke střele, někdy i sami před golmanem hostů, ale branka jako by byla zakletá. Proto se všichni “střelci“ musí povinně omluvit Herčusovi za svoje posměšky po minulém zápasu.-))). Ke klidu na hřišti nepřispěl ani pomezní rozhodčí, který několikrát odmával tak záhadný ofsajd, že ho postřehl jen on sám.
V samotném závěru se konečně podařilo vstřelit druhý gól a tím alespoň trochu vylepšit chudý výsledek. Ale co, tři body jsou doma a snad si střelci ušetřili góly na příští zápas v Kovářově!

 

Zpět