B-tým doma s Krčí za 3 body

03.04.2016 15:41

BERNARTICE B - KRČ 2:0 (0:0)

Sestava domácích: Schorník - Sláma, Psohlavec, Pěchota, J. Suchopár - Růžek, Klika, St. Češka, Hrych - Homola, Staněk. Střídali: Syrovátka, Fedák, Šerhant.

První jarní zápas začal ze strany domacích spoustou nepřesností a zkažených přihrávek, bez pohybu. Hosté se lépe pohybovali, ale také kazili a proto utkání bylo v 1.půli téměř bez šancí. Za zmínku stojí pouze dvě akce hostů z pravé strany, jedna střela letěla těsně mimo a druhou vyrazil domácí brankář. Domácí si vytvořili šanci po průniku Staňka do vápna, který ale zakončil slabou střelou pod gólmanem, kterou zachytil v brance stojící obránce. První roh zápasu se kopal až ve 38. minutě.

Druhý poločas začali lépe hosté, kteří měli ve 48. minutě gólovou střelu hlavou, kterou z brankové čáry vyhlavičkoval stoper Psohlavec. Postupem času se domácí hráči dostali trochu do tempa a z ojedinělé akce šli do vedení. V 67. minutě vnikl z levé strany do vápna Staněk a jeho střela prošla přes chybujícího brankáře do sítě. Hosté se snažili srovnat stav, ale šance si nevytvořili. Naopak domácí měli další dvě tutovky. Nejprve po rohu na bližší tyč zakončil z malého vápna Psohlavec vedle, poté brejk dvou domácích na jednoho obránce hostů zakončil Homola kličkou do gólmana. Naštěstí po dalším rohu v 78. minutě se trefil na zadní tyč Psohlavec a tím bylo utkání rozhodnuté. Stínem závěru zápasu bylo zranění Syrovátky, který byl v druhé půli na hřišti hodně vidět.

Utkání, ve kterém nebyli domácí lepším týmem, tak skončilo šťastným vítězstvím domácího Binga. Hosté se předvedli jako technické a běhavé mužstvo, které doplatilo na slabou produktivitu v zakončení.

Připravil Luděk Schorník


 

Zpět