Béčko doma přestřílelo Hrazánky

29.08.2011 05:54

Sokol Bernartice B - Hrazánky  4:2

V I. kole III. třídy přivítali bernartičtí na svém trávníku mužstvo Hrazánek.

Po úvodním oťukávání začal festival zahozených šancí domácích. Ty postupně spálili Kukrál, Hurtík, Kučera a Herink V., ten nastřelil hlavou tyč hostující branky. I přes tyto zahozené velmi slibné šance šli domácí do kabin s vedením 1:0. Po úniku Kučery a jeho odražené střele od tyče se k míči dostal Hurtík a neměl problém skórovat do odkryté branky.

Druhý poločas načal svou druhou brankou v utkání Hurtík, když po obloučku L. Schorníka postupoval sám na brankáře a nedal mu šanci na úspěšný zákrok. Hosté se do té doby zmohli jen na pár ojedinělých akcí a otázkou byla jen výše skóre. Třetí branku přidal V. Herink, kterého krásně z křídla uvolnil Kukrál. Domácí se však tímto stavem nechali ukolébat a z rozhodnutého zápasu se stalo drama. Hosté běhěm pěti minut vstřelili dvě branky a domácí se začli třást o výsledek. Při první pomezní rozhodčí signalizoval ofsajd, jenže hlavní arbitr jeho upozornění nedbal, hra pokračovala

a hosté snížili na 3:1. Druhá padla po nedůrazu hned několika domácích hráčů, kteří pustili hostujícího záložníka z půlky hřiště až před brankáře. Ten nabízenou šancí nepohrdl a snížil na 3:2.

To ovšem bylo od hostů vše, domácí nakonec uklidnil „svým třetím gólem“ Pavel Hurtík, když si jeho roh srazil za svá záda gólman hostí. Zápas tedy skončil zasloužením vítězstvím domácích, leč vstřelených branek mohlo být na jejich kontě mnohem více.

Kunt – Ručka, Fedák (60. Kosinka), T. Češka, Suchopár – V. Herink (85. Suchan), L. Schorník (60. Mrzena), Hrych, Kučera – Kukrál, Hurtík.

Branky: Hurtík 2x, V. Herink, vlastní

ŽK – 1:1 (Kosinka)                                                                                                                                                        připravil T. Češka

Zpět